AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının kafasında bit görmek

Kahve falında bir başkasının kafasında bit görmek

Kahve falında bir başkasının kafasında bit görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kafasında bit gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada bit görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada beyaz bit görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kafasında bit öldürmek parasız ve işsiz kalacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kızının kafasında bit görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek kötü günleri arkasında bırakacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada büyük bit görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kafamda bit görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir