AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kafasında bit görmek

Kahve falında kızının kafasında bit görmek

Kahve falında kızının kafasında bit görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, işinde başarılı olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kötü haberler alınacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kafasında bit gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında kızının kafasında bit görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafamda bit görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, çıkmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun kafasında bit görmek maddi kayıpların olacağına, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek sarsılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir