AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında bir başkasının bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında bir başkasının bulaşık yıkadığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak verimi ve başarıyı yakalayacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkadığını görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak canını sıkılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sevinçli haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak huzur getirecek birinin çıkacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, her zaman neşeli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir