AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının abdest aldığını görmek

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, işini layığı ile yerine getireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, önünün açık olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında babasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek nefsine uyacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir