AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda akan su görmek

Kahve falında yolda akan su görmek

Kahve falında yolda akan su görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yolda akan su gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında yoldan akan su görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda akan su görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında akan berrak su görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında akan su içmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arktan akan su görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında akan sular görmek yeni adımlar atacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol akan su görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir