AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan su içinde balık görmek

Kahve falında akan su içinde balık görmek

Kahve falında akan su içinde balık görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, geride bırakacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında akan su içinde balık gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında akan su içinde balık görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında akan su içinde yürümek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde akan su görmek işlerine yeni işler katacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suyun içinde olmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulur.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek siparişlerinin çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde balık görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir