AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç avuç altın görmek

Kahve falında avuç avuç altın görmek

Kahve falında avuç avuç altın görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç avuç altın gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında avucuna altın koymak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında avucuna altın almak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında avuç avuç altın görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir avuç altın görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç altın bulmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir