AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç kar görmek

Kahve falında bir avuç kar görmek

Kahve falında bir avuç kar görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, rahatın kaçacağına, maddi çıkmazların biteceğine, sorunların çabucak halledileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet eder.

Kahve falında bir avuç kar gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında bir avuç kar görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda kar görmek bereketin eksileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında bir avuç toprak görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında avucunun içini kesmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içine kına yakmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında avucuna sıçmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda ceviz görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında avucunda karınca görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir