AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinin yandığını görmek

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek kindar olacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, çok güzel günler geçireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, umutların biteceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinin yandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunun yandığını görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda ateş görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında avuca kına yakmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalettir.

Kahve falında bir avuç şeker almak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında avuç görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında avucunda altın görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir