AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç toprak görmek

Kahve falında bir avuç toprak görmek

Kahve falında bir avuç toprak görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç toprak gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında bir avuç toprak görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında avucunda toprak görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde toprak görmek yoksulluğa, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi avucunda görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda kan görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına inanılır.

Kahve falında avucunda yara görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuca kına yakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir