AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda ceviz görmek

Kahve falında avucunda ceviz görmek

Kahve falında avucunda ceviz görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, kazancının da artacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, onun her zaman başında olacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında avucunda ceviz gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir avuç ceviz görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında avucunda ceviz görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içine kusmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda saç görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içi kaşımak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir