Kahve falında bir askerle konuşmak

Kahve falında bir askerle konuşmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, amaçlarını yerine getireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ünleneceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bir askerle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerlerle konuşmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir askerle konuşmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hileye, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında askerle konuşmak kazancın ikiye katlanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında asker cenazesi görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında askerde birini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ona göre davranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top