AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle telefonda konuşmak

Kahve falında askerle telefonda konuşmak

Kahve falında askerle telefonda konuşmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz size sunabilecekleri olan bir kişiyi etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak edilen duaların kabul olacağına, şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyla telefonda konuşmak yenileneceğine ve can bulacağına, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında erkekle telefonda konuşmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir