AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlerle konuşmak

Kahve falında askerlerle konuşmak

Kahve falında askerlerle konuşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, ileriye gideceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında askerlerle konuşmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir askerle konuşmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında askerlerle konuşmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerle konuşmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker elini tutmak kısmetinin kendinden yana olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında asker kardeş görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir