Kahve falında askerle konuşmak

Kahve falında askerle konuşmak daha fazla yakınlaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerle konuşmak gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Kahve falında askerle konuşmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir askerle konuşmak kudretinin yerine geleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında askerlerle konuşmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı asker görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalettir.

Kahve falında bayrak ve asker görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top