Kahve falında telefonda askerle konuşmak

Kahve falında telefonda askerle konuşmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında telefonda bir erkekle konuşmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir