AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bozuk para toplamak

Kahve falında suda bozuk para toplamak

Kahve falında suda bozuk para toplamak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında suda bozuk para toplamak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında suda bozuk para görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında sokakta bozuk para toplamak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çok bozuk para toplamak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir