AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek

Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek

Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sorunların artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kırgınlıkların biteceğine, kişinin evlatlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını uyurken gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını uyurken görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı uyurken görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uyurken görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyurken kendini görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uyur numarası yapmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uyurken öpülmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hak yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir