AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını hamile görmek

Kahve falında bir arkadaşını hamile görmek

Kahve falında bir arkadaşını hamile görmek yaşananları unutturacağına, işlerinin bozulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olan bir arkadaşını görmek kendine döneceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızı hamile görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını ve kendini hamile görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir