AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek vefa göstereceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sağlık sorunlarının artacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hamile görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.

Kahve falında yakın bir arkadaşını hamile görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi yakınını hamile görmek hakkı olanlara kavuşacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir