AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinizin bozulacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaş hamile görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşını hamile görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ve arkadaşını hamile görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olarak görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir