AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınızı hamile görmek

Kahve falında arkadaşınızı hamile görmek

Kahve falında arkadaşınızı hamile görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınızı hamile gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında arkadaşlarını hamile görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını ikiz hamile görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hamile arkadaş görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın hamile olduğunu görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir