AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşını hamile görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olan arkadaşı görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını ve kendini hamile görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını hamile görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir