AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını dövdüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşını dövdüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşını dövdüğünü görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşını dövdüğünü görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dövdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı dövmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir