AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı dövmek

Kahve falında arkadaşı dövmek

Kahve falında arkadaşı dövmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dövmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayatının iplerini eline alacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını dövdüğünü görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarını dövmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını dövdüğünü görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir