AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını bıçaklamak

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, elinin de bollaşacağına, aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak kurulu düzenin yıkılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının birini bıçakladığını görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abiyi bıçaklamak fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık bıçaklamak hayatının iyileşeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir