AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş bıçaklamak

Kahve falında arkadaş bıçaklamak

Kahve falında arkadaş bıçaklamak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, içinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının birini bıçakladığını görmek malının artmasını sağlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birbirini bıçaklamak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin bıçakladığını görmek işlerinin kolaylaşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir