AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendini bıçakladığını görmek

Kahve falında kendi kendini bıçakladığını görmek

Kahve falında kendi kendini bıçakladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, dış ticarete atılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kendini bıçakladığını gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Kahve falında baba bıçaklamak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşi bıçaklamak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadan bıçaklamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, güven kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birini bıçaklamak öldürmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında adam bıçaklamak borçlarını kolayca ödeyeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamı bıçaklamak çok kötü hissedileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bıçaklamak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında adam bıçaklamak öldürmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir