AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek müjdeli haberler alacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, mal sahibi olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının hastalandığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını çok hasta görmek evlatların hayırsız çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hasta olarak görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta arkadaş görmek kem gözlere gelineceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir