AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını çok hasta görmek

Kahve falında arkadaşını çok hasta görmek

Kahve falında arkadaşını çok hasta görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını çok hasta gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Kahve falında hasta bi arkadaşını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hasta olarak görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, spora başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında hasta bir arkadaşını görmek rakiplerine yenileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir