AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta arkadaş görmek

Kahve falında hasta arkadaş görmek

Kahve falında hasta arkadaş görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta arkadaş gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren belli konular farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında hasta bi arkadaşını görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu görmek işlerin artacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta arkadaş görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını çok hasta görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaş hasta görmek isabetli kararlar alacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir