AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel aldığını görmek

Kahve falında sel aldığını görmek

Kahve falında sel aldığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sel aldığını gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Kahve falında sel aldığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük sel görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sel suyu görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel sularına kapılmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sel içinde yürümek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret eder.

Kahve falında berrak sel görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında selde araba kullanmak bilmediği duyguları tadacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir