AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla birlikte olmak

Kahve falında bir adamla birlikte olmak

Kahve falında bir adamla birlikte olmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak fakirlikten kurtulmaya, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak çok resmi görevlerde bulunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla birlikte olmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak kazancı arttıracağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla birlikte olmak ahiret inancına göre yaşanacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başkasıyla birlikte olduğunu görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle birlikte yüzmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir