AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle birlikte yüzmek

Kahve falında biriyle birlikte yüzmek

Kahve falında biriyle birlikte yüzmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, her zaman haklının yanında olacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle birlikte yüzmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında balıklarla birlikte yüzmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yunusla birlikte yüzmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle birlikte yüzmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birlikte yüzmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir erkekle birlikte olmak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin başkasıyla birlikte olduğunu görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birlikte yürümek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı birlikte görmek büyük bir makama geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir