AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir erkekle birlikte olmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, mal kayıpları da yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli biriyle birlikte olduğunu görmek zor zamanlar geçireceğine, işinde de hep başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında evli kadınla birlikte olmak çok büyük atılımlar yapılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli biriyle birlikte olmak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamla birlikte olmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir