AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavlara düşmek

Kahve falında lavlara düşmek

Kahve falında lavlara düşmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavlara düşmek gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında lavların içine düşmek kazanılan paranın artacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalettir.

Kahve falında lavlara düşmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet eder.

Kahve falında lavlar görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında lav ateşi görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavdan kaçmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanardağı lavı görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında evin altında lav görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın lav görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir