AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla ve eşini görmek

Kahve falında abla ve eşini görmek

Kahve falında abla ve eşini görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yıkılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abla ve eşini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında ablasının eşini görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında abla ve eşini görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ablasının doğurduğunu görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan abla görmek ticaretinin de bozulmayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında ablanın doğum yaptığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ablasının boşandığını görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında abla görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına inanılır.

Kahve falında ablayla zina yapmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir