AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan abla görmek

Kahve falında ağlayan abla görmek

Kahve falında ağlayan abla görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayan abla gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında ablayı ağlarken görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan abla görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ablanı ağlarken görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abla kardeş görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında ablası olduğunu görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında anne abla görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet eder.

Kahve falında ablanın doğum yaptığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, şansın kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir