AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının boşandığını görmek

Kahve falında ablasının boşandığını görmek

Kahve falında ablasının boşandığını görmek kötü bir habere veya tehlikeye, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, yüzünün kızaracağına delalettir.

Kahve falında ablasının boşandığını gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ablanın boşandığını görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablasının boşandığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşandığı eşinin evlendiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasından boşanmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kazançlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında başkasını boşandığını görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir