AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının doğurduğunu görmek

Kahve falında ablasının doğurduğunu görmek

Kahve falında ablasının doğurduğunu görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, birlikteliğe başlayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, hayatının bir düzene kavuşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ablasının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Kahve falında ablasının doğurduğunu görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablanın doğurduğunu görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ablasını ölmüş görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya inanılır.

Kahve falında arkadaşın ablasını görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ablayı görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalet eder.

Kahve falında abi abla görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işarettir.

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ablanın kızını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir