AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının eşini görmek

Kahve falında ablasının eşini görmek

Kahve falında ablasının eşini görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ablasının eşini gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ablasının eşini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında abla ve eşini görmek huzura kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öz abla görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında baba ve abla görmek bolluk ve bereketin artacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında evli ablasının evlendiğini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abla evlendiğini görmek anne babaya müjde verileceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işarettir.

Kahve falında ablasını gelin görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında ablanı görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir