AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla görmek

Kahve falında abla görmek

Kahve falında abla görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalettir.

Kahve falında abla gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında ablasının kustuğunu görmek çok para kazanılacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında enişte ve abla görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abla öldürmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ablasının nişanlandığını görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet eder.

Kahve falında ablanı hamile görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında abla evlendiğini görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abla ve yenge görmek bazı iş birlikleri yapacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işarettir.

Kahve falında ablayı gelinlikli görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir