AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ırmak

Kahve falında yeşil ırmak

Kahve falında yeşil ırmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, makbul olan şeylere, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, edilen duaların kabul edileceğine, gelirinin daimi olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ırmak gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Kahve falında yeşil ırmakta yüzmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ırmak görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ırmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bir ırmak ailesinin de büyük olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak geçmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında süt akan ırmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan su içmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir