AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ırmak

Kahve falında kirli ırmak

Kahve falında kirli ırmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli ırmak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında kirli ırmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli ırmak görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmakta kaybolmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ırmakta görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmağa atlamak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, dertlerin bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ırmaktan geçtiğini görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına işarettir.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir