AnaSayfa / Genel / Kahve falında binaya girmek

Kahve falında binaya girmek

Kahve falında binaya girmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında binaya girmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında eski binaya girmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında büyük binaya girmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ondan faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir binaya girmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye binasına girmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir binaya girmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri binaya girmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında binaya girmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir