AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir binaya girmek

Kahve falında büyük bir binaya girmek

Kahve falında büyük bir binaya girmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir binaya girmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük binaya girmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir binaya girmek bilgilerle donanacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında belediye binasına girmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek yeni işler yapılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Kahve falında askeri binaya girmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binaya girmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi durumun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında boş binaya girmek yersiz yere suçlanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski binaya girmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir