AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binaya girmek

Kahve falında bir binaya girmek

Kahve falında bir binaya girmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir binaya girmek gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında binaya girmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük binaya girmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir binaya girmek uğursuzlukların kol gezeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş binaya girmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında belediye binasına girmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında askeri binaya girmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski binaya girmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, daha isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir