AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük binaya girmek

Kahve falında büyük binaya girmek

Kahve falında büyük binaya girmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında büyük binaya girmek gördüyseniz:

  • Hazırlayacağınız teklifdeki yanlışlar, sonucun gecikmesine ya da işin olmamasına neden olabilir.

Kahve falında büyük binaya girmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir binaya girmek maddi olarak güç kaybedeceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında askeri binaya girmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski binaya girmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş binaya girmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında bir binaya girmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binaya girmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir