AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, canını sıkılacağına, kişinin içinin daralacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında depremde bina yıkıldığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binayı yıkılmış görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni binanın yıkıldığını görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Kahve falında yıkılacak bina görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir