AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğün çatladığını görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek dünya malının çoğalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında binanın çatladığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında dişi çatlamak haksızlık yapmayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir